Dette blogger jeg om..

2009 (52) 2010 (88) 2011 (46) 2012 (2) 2013 (1) Alt mulig annet... (38) Award (3) Barn (22) Bikini (2) Eget design (6) Farging (1) Frodo (2) Garn (9) Give-away (7) Gullkorn (1) Hage (3) Hekling (8) Hodeplagg (24) Hullmønster (14) Interiør (18) Jul (9) Julegavealong 2011 (8) Kalender (5) Kjole (4) Kos (5) Ny start (1) Nålefilting (2) Oppskrift (22) Ord (8) Overkropp (17) På føttene (25) På hendene (11) Rundt halsen (32) Sitteunderlag (3) Strikking (104) Toving (10) Utfordring (4) Wow.. (1)

tirsdag 4. januar 2011

De aller siste..

Det er en herlig tid, vinteren.
Vinterkledd landskap som innbyr til varme klær! Da er jeg i mitt ess! Varme klær, altså :-)

Som sedvanlig har vi vært mesteparten av julehøytiden på hytta i Trysil, med både besøk av venner og familie. Men også stille stunder bare med kjernefamilien. Og turer i slalåmbakken har det også blitt (da mildværet endelig kom! (mildvær, les: -8 grader på dagen)).
Deilig!! :-)

Nei, nå er det på tide å presentere de aller siste julegavene som jeg fikk strikket i 2010.
- Lue og hals (Windschief) til Drømmemannen strikket i Debbie Bliss Cashmerino DK Sport (5% Merino ull, 33% Microfibre og 12% cashmere). Strikket på pinne 3,5. Det gikk med 110 g, altså 242 meter.
- Lange ullstrømper i alpakka til frossen (?) nevø. Disse gutta har så tykke sykkellegger at jeg måtte tilpasse strømpene litt... Strikket i  Schoeller und Stahls Fortissima Alpakka, koksgrå, på pinne 2,25. De veier 140 g, altså 588 meter gikk med.
 - Waffle Hat til LilleGull (som skulle matche den nye ullkåpa hun fikk til jul) i Nepal, gammel rosa.

Luen er strikket på pinne 4,5 og jeg brukte to nøster for å få den litt 'saggy'. Altså gikk det med 100 gram Nepal, som igjen blir 150 m.

Tror den ble godtatt, for så fort gaven var pakket ut, smatt den på hodet og kom ikke av før leggedags.
garn.Dett var dett... (nesten...:-) )

8 kommentarer:

Ulla-Bella sa...

Flott lue og hals til mannen:) Så fine ullsokker, det må være deilig at de er så lange.

Tovepia sa...

Heldige de rundt deg som har fått så mye flott!! Ser ut som vinteren ikke gir seg med det første, så her trengs både luer og strømper;)
Klem fra meg;)

Pringeling sa...

Mye fint du har strikka i julegaver!

Snertne sneller og små nøster sa...

Artig å endelig kunne vise fram de hjemmeproduserte julegavene :-) Flotte saker!

Ha det godt og klem fra Siv

Ruth sa...

Er ikke det Debbie Blissgarnet herlig? Jeg strikket et par skjerf av det jeg også og de ble veldig godt mottatt. :)

Og så de flotte strømpene. Jeg skulle ønske jeg hadde din tålmodighet. Men det har jeg altså ikke desverre.

Vinteren er over her for denne gang. Vi har regn og tåke og DET er noe dritt. ;)

Ha en supoer uke. Takk skal du ha for alle koselige og positive og oppmuntrende kommentarer du legger igjen hos meg. Du er en KNUPP!!

Nina sa...

Så nye fint du har strikke!
Likte spesielt godt luen til Lillegull og skjønner godt at den har blitt populær :)
Klem

Inger Lise Libakken sa...

Godt nytt år til deg - og tusen takk for massevis av koselige kommentarer i året som gikk :o) Nyttårsforsetter kan føre til selvforakt enn framgang, så denslags er det kanskje like greit å droppe - MEN jeg har likevel tenkt å surfe saktere i bloggland i 2011 og dermed ta meg td til å kommentere mer selv. Fine, flotte og fornuftige gaver har det blitt på mange rundt deg, ser jeg. Kulda er iallfall et fint påskudd for å ikke drive med garnslanking ;o)

Synnøve sa...

Godt nytt år! Så mye fint du har laget! :) Jeg er så enig i at vinteren er herlig - det er jo sååå mye flott og hjemmestrikket man kan bære i kulda :)