Dette blogger jeg om..

2009 (52) 2010 (88) 2011 (46) 2012 (2) 2013 (1) Alt mulig annet... (38) Award (3) Barn (22) Bikini (2) Eget design (6) Farging (1) Frodo (2) Garn (9) Give-away (7) Gullkorn (1) Hage (3) Hekling (8) Hodeplagg (24) Hullmønster (14) Interiør (18) Jul (9) Julegavealong 2011 (8) Kalender (5) Kjole (4) Kos (5) Ny start (1) Nålefilting (2) Oppskrift (22) Ord (8) Overkropp (17) På føttene (25) På hendene (11) Rundt halsen (32) Sitteunderlag (3) Strikking (104) Toving (10) Utfordring (4) Wow.. (1)

torsdag 5. august 2010

Clapotis

Noen av dere husker kanskje at jeg kjøpte en del garn fra USA (Knit Purl). Garnet var bambus/silke-blanding fra Ella Rae og var tiltenkt flere Clapotis-skjerf/sjal. Vel, her er det første! Fargen er ganske lik som på bildet, og heter Coral. Det er (minst!) 230 cm langt og 50 cm bredt. Det ble nok litt større enn oppskriften tilsa... Det gikk med 370 g (nesten 8 hesper/nøster) av dette utrolig deilige, myke garnet. Garnet er ikke drøyt, 90 meter på 50 gram, men så skal det strikkes på pinne 4,5 mm. Det er "tungt", men det må det være for at det skal "dra seg" litt for å fremheve garntrådene mellom feltene. Dette er egentlig tenkt som gave, men jeg er usikker - (mulig) mottaker har litt fobi mot plagg som kan "røyte", hun bruker en del sort; mulig at denne kombinasjonen ikke er så heldig... MEEN, da kan jeg gi det til noen andre, eller beholde det selv :-) Hmmm... Har vel en kjole den passer perfekt til... *leter febrilsk* Et nærbilde av sjalet viser de diagonale feltene med tråder og strikkede parti. #2 er på pinnene...

7 kommentarer:

Tovepia sa...

Det var skikkelig lekkert, så flott med de luftige partiene!!
Behold det selv du, har du ikke kjolen, kan du jo kjøpe en:D
Ha en flott kveld, håper sola skinner på deg også;)
Klem;)

Elins Strikkeri sa...

superfint sjal, kjekt å ha noko fint sjølv og!! Du finn sikkert noko det passer til, god kveld:))

Siri @ Strikk og tøys sa...

Lekkert, lekkert! Dette var skikkelig flott. Skjønner godt du fikk lyst på det selv.

Jordmor-Hanne sa...

Så fint! Og så laaangt, du har skikkelig tålmodighet antar je :)

Nina sa...

Så utrolig fint det ble, og nydelig farge også. Enig med Tovepia i at du burde beholde det selv ;) Klem

Guri sa...

Så stilig det var! Sånn strikk har jeg faktisk ikke sett før!
du finner nok en kjole i skapet ditt som det passer til :)

mimouna sa...

Veldig lekkert! Garnet passet nok perfekt til mønsteret, for det fikk veldig pent fall.Har strikket en haug Clapotiser i min tid, men ingen så fine som denne. Behold den selv du, og strikk noe annet i gave.