Dette blogger jeg om..

2009 (52) 2010 (88) 2011 (46) 2012 (2) 2013 (1) Alt mulig annet... (38) Award (3) Barn (22) Bikini (2) Eget design (6) Farging (1) Frodo (2) Garn (9) Give-away (7) Gullkorn (1) Hage (3) Hekling (8) Hodeplagg (24) Hullmønster (14) Interiør (18) Jul (9) Julegavealong 2011 (8) Kalender (5) Kjole (4) Kos (5) Ny start (1) Nålefilting (2) Oppskrift (22) Ord (8) Overkropp (17) På føttene (25) På hendene (11) Rundt halsen (32) Sitteunderlag (3) Strikking (104) Toving (10) Utfordring (4) Wow.. (1)

fredag 22. oktober 2010

Hals over hode

Det levner ingen tvil om at det å betale $750 for en hals er LITT mye... Ikke overraskende fra Burberry...
Derfor har Julianne Smith laget en "look-alike"-hals.

Her er min versjon

I min iver etter å sette igang med strikkingen, leste jeg ikke hele oppskriften hvor det sto "legg opp ved å bruke provisional cast-on". For å kunne maske sammen til slutt... Men jeg fikk da sydd den sammen på et vis ;-)

Og nå er jeg usikker på om jeg skal beholde den selv eller gi den bort..
Det var egentlig tenkt som en "prøvelapp"... *tenker så det knaker*


Den er strikket i Silke Alpakka fra Drops, i pudderrosa, men det syntes nesten ikke. Den ser nesten 'Distingvert Sølvgrå' ut (for de som husker Garps Bok).
Det er brukt 125 g garn som gir 149 meter. Pinne 4,5 er brukt.


7 kommentarer:

Vibekes lille grønne sa...

Den ble kjempefin! Synes du skal beholde den selv, for du kledde den godt! Har strikket en sånn jeg også til datteren min. Ha en fortsatt god helg! :)

mimouna sa...

Den så deilig ut! Og enig med Vibeke, du kledde de veldig godt. Synes du skal beholde den selv jeg. :)

LivM sa...

Ja det var jo litt av en pris. Din hals ble jo super og strikket i et deilig garn!

Snertne sneller og små nøster sa...

Husker ikke akkurat det uttrykket fra Garps Bok, men det er en veldig fornøyelig historie - det er en av dem jeg kan ta frem flere ganger :-) Halsen ble veldig fin. Jeg skal strikke en til litjtupp, men har ikke helt bestemt meg for om jeg skal strikke sånn som du har gjort, eller om jeg skal strikke den sånn at den skal snurres en gang.

Ha ei fin uke og klem fra Siv

Bergir sa...

Det var en meget vellykket prøvelapp må man kunne si! Jeg hadde glatt beholdt den selv. Og dersom kjøpehalsen koster $750, så må vel en håndlaget være enda mer verdifull :-)

Ugla sa...

Den så ordentlig myk og god ut.

Judith sa...

Denne var kjempefin! Jeg holder på med en look alike av look alike-en... men jeg stikker andre veien.

Ha ei fin helg!